Kom du sikkert ind i 2016?

Posted: januar 20, 2016 in Tips og råd, Ugens tip, Web vol. 2013 - 2016

Webportalen ønsker alle vores læsere et godt nytår og kommer her med vores første artikel i 2016. Det store spørgsmål er om du kom sikkert ind i 2016, hvor der er mange latente farer i løbet af december måned.

Dels er der en masse julefrokoster, hvor utroskab og ubeskyttet samvær sker mange steder i Danmark. Dels er der nytårsaften, hvor der notorisk kommer mange danskere til skade hvert år. Vi håber ikke du er en af dem.

Med fare for at denne artikel kan virke lidt moralprædikende, håber vi alligevel at du tager det til dig. Undertegnede var i Tyskland for at fejre nytår og der affyrede de bogstaveligt talt raketter af, direkte fra egen hånd. Et vanvittigt syn, men hvor ingen heldigvis kom til skade. Men skødesløshed og dumhed i en grim forening, kan nemt ende med meget alvorlige konsekvenser. Så tag artiklens to pointer til dig – det håber vi i hvert fald du gør.

Årets julefrokoster – brugte du prævention?

Årets julefrokoster i Danmark holdes med firmaer, vennerne og hvem man nu holder af. Desværre er det en anledning til rigtig meget utroskab, da man længe har haft et godt øje til Gitte fra regnskab, eller chefen Henrik.

Julefrokosten er derfor en anledning til at give følelserne frit løb og når først alkoholen kommer indenbords, bliver det hele mere løssluppent. Men ét er at være sammen med nogle i forbindelse med julefrokosten, det kan være ganske harmløst. Du skal bare for alt i verden huske præventionen og du har rigeligt med præventionsmidler at vælge imellem.

Det gælder uanset om det er utroskab eller ej. Prævention er afgørende for at der ikke kommer uønsket graviditet eller ubehagelige kønssygdomme efterfølgende. Ting du med garanti ikke ønsker at dele med en kollega på arbejdet.

Som mand bærer du en stor del af ansvaret og du bør derfor sørge for at have kondomer med i baglommen eller pungen. De koster ingenting, men konsekvenserne ved at gøre det uden, kan være rigtig store.

Relateret på Webportalen: Hvor kan jeg købe kondomer online?

Nytårsaften – tog du dine forholdsregler?

Én anden ting der kan ødelægge en ellers fantastisk aften, er fyrværkeriet. For det er så sjovt at fyre af og se på, men kan skal have respekt for det. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at tage sine forholdsregler, ved at holde godt afstand til raketterne. At bruge sikkerhedsbriller og affyre raketterne via sikre platforme.

Det leder tilbage til den helt vanvittige oplevelse undertegnede havde i Tyskland, hvor flere tyskere affyrede, med dem stående i hånden. Tænk hvis raketten var defekt, så ville armen være væk. At de så fik skudt en raket afsted mod en gruppe 50 meter derfra, gør kun oplevelsen endnu mere surrealistisk.

Så tag altid dine forholdsregler, vær forsigtig og brug sikkerhedsbriller. Det kan godt være det er standard råd, men det er desværre ikke alle der følger dem alligevel.

Skriv en kommentar