Julefrokost look 2016

Posted: november 17, 2016 in Shopping, Tips og råd, Ugens tip, Web vol. 2013 - 2016

Har du dit julefrokost look 2016 klar, eller mangler du de sidste detaljer. De fleste danskere til mange julefrokoster, med vennerne, familien og kollegaerne. Der findes mange forskellige typer fester og det gælder derfor om at finde det rigtige look til anledningen.

Vi præsenterer dig for to smarte looks til julefrokosten 2016 her, der vil være velegnede til festen både med venner og kollegaerne. Det er de to julefrokoster vi tager udgangspunkt her.

Jakkesæt med butterfly

Det første look er et jakkesæt med butterfly. Det er frisk, smart og anderledes end det normale. Her findes der et væld af forskellige typer jakkesæt du kan vælge imellem. Specielt når det kommer til farver, design og stilarter.

Hvad du bør vælge, kender du kun svaret på selv. Du skal føle dig komfortabel i sættet, det skal passe til din personlighed og pengepung. Der er flere overvejelser, som du bør gøre dig, når beslutningen tages.

De findes også i alverdens materialer, alt efter om du er til uld, hør eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, men uanset hvad du vælger, vil jakkesæt med butterfly være et godt look til julefrokosten.

Se også vores side om jakkesæt af uld her.

Skjorte og blazer

Nummer 2 og mere afslappede look til julefrokosten er en skjorte med blazer. Du kan finde et par flotte jeans frem, der passer sammen med skjorte og blazeren. Dette look kan du bære, helt uden at iføre dig slips eller butterfly. På den måde bliver du mere afslappet i udtrykket.

Det kan være det passer bedre ind i sammenhængen, alt efter hvad standarden er hos julefrokostens øvrige gæster. For selvom der sjældent er en dresscode, vil der typisk gælde en vis standard, man ønsker at følge. Det er hverken sjovt at være underdressed eller overdresse.

Få inspiration til looket

Hvis du ikke føler vores to anbefalinger er lige dig, eller hvis du ønsker yderligere inspiration, kan vi henvise dig til nedenstående video. Her giver David K fra Herrernes Magasin sine bedste tips til julefrokost looket.

Hvis du følger hans råd og anbefalinger, er du i hvert fald sikker på at få et spændende outfit til festen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s