Hvor skal jeg købe kondomer på nettet?

Posted: oktober 30, 2015 in Shopping, Tips og råd, Ugens tip, Web vol. 2013 - 2016

Er du på udkig efter nogle kondomer som mand? Så vil du helt sikkert gerne undgå besøget i butikkerne. Specielt for unge mænd på 16-22 år kan det være rigtig grænseoverskridende. Ja, endda super pinligt for mange.

Flere og flere vælger derfor at købe kondomerne på nettet og med god grund. Du får nemlig generelt glæde af lavere priser, større udvalg og ikke mindst en diskret forsendelse. Men hvor skal du shoppe henne? Det ser Webportalen nærmere på her. 

Diskret levering og lave priser

Når du skal vælge, bør du altid starte med at undersøge hvem der tilbyder diskret levering. Hvis du gerne vil undgå oplevelsen i supermarkedet eller på apoteket. så er den diskrete forsendelse den eneste løsning. For det bliver ikke mindre pinligt af, at postbuddet kan se du har bestilt kondomer.

Udover diskretionen, er lave priser mindst lige så afgørende. Nu er det ikke fordi kondomer er særligt dyre, hvem hvis du bestiller mange styk, kan der alligevel spares lidt penge.

Webportalen har gjort en del af forarbejdet for dig. Vi har nemlig fundet to af de populære webshops online, hvor de både har konkurrencedygtige priser og diskret fremsendelse.

Glocalcondoms – Billige kondomer for enhver

På Globalcondoms.dk finder du generelt billige kondomer og de har noget for enhver smag. Det gør ingen forskel om du søger efter de almindelige varianter, eller dem der har knopper, farve, smag etc.

Du får altid diskret levering så ingen kan regne ud, hvad der er inden i pakken. Leveringen plejer at ske relativ hurtigt.

Hotrubbers – Stort og varieret udvalg

Hotrubbers har ét af de største udvalg af danske webshops, så her finder du alle de førende mærker på markedet. Det giver dig en god vifte af kondomtyper du kan vælge imellem.

Som artiklen ligger op til, finder du både gode priser og så leverer de diskret uanset om du køber kondomer, sexlegetøj eller glidecreme i shoppen.

 

Der er mange flere udbydere at vælge imellem, men der er ingen tvivl om at nettets fordele gør at webshops bliver mere og mere anvendte.

Skriv en kommentar