Køb af møbler online vs. i butikkerne

Posted: november 18, 2015 in Gadgets og indretning, Shopping, Tips og råd, Web vol. 2013 - 2016

Står du og skal have nye møbler til hjemmet, men er i tvivl om du skal købe dem online eller i butikkerne? Der er fordele og ulemper ved begge dele, så her handler det i stor stil om, hvad det er du skal købe, da nogle møbler gerne skal ses og afprøves fysisk, og hvor andre ting ikke behøver.

Her kan du læse om fordele og ulemper ved køb af møbler online og i butikkerne.

De laveste priser findes på nettet

Der er ingen tvivl om, at du skal online for at finde de billigste priser på møbler. Der er blandt andet en stor tendens hos mange danskere, hvor man tager ud i butikken og ser på et bestemt produkt, for så at gå hjem og finde det billigere online hos en anden forhandler.

At købe møbler online giver dig også et meget større udvalg end i en butik, og her behøver man ikke køre fra butik til butik for at finde det rette møbel. Man kan sidde trygt og godt derhjemme og tage sig god tid, måske med en kop kaffe.

En ulempe er dog, at du selvfølgelig ikke ser møblet inden du køber det, og da møbelkøb ofte er en stor udgift, så er det jo selvfølgelig en risiko man vælger.  Som nævnt kan man tage ud i en butik og se produktet, men det betyder ikke nødvendigvis at mange andre forhandlere har det samme møbel, da de er lidt mere unikke end f.eks. et spejlrefleks-kamera som mange forhandlere har.

Se også: Brug for møbler til hjemmet?

Du kan kun se møblerne fysisk i butikken

Den største fordel ved at købe møbler i butik er, at du kan se dem fysisk og afprøve dem. Det er vigtigt at kunne se, mærke og prøve dem inden køb, da det er en dyr udgift, som nævnt tidligere. Her har du også bedre mulighed for at vurdere størrelsen på det pågældende møbel, og spørge personalet til råds mht. behandlingen af det.

Ulempen er at det ofte kan være en del dyrere end at købe online. Så alt i alt handler det om at finde ud af hvad du vil købe online og hvad du vil købe i butik. Man kan sagtens kombinere de to, men f.eks. køb af en ny sofa kan kræve lidt mere, da man gerne vil se den og afprøve den, end f.eks. en reol. Derfor kan du med fordel kombinere butiks- og onlinekøb, alt efter hvilket møbel du skal købe.

Du kan få gode råd til at vælge nye møbler her, hvis du har svært ved at tage en beslutning. Det er nemlig vigtigt at flere ting overvejes, uanset om du køber online eller i butikken.

Skriv en kommentar